Solaga är ett semester företag med över 10 års erfarenhet som erbjuder kvalitetsboende på Solkusten, Malaga, Marbella och Nerja. Med över 50 fastigheter i det historiska distriktet Málaga, kan vi erbjuda de flesta gäster den exakta typen av självhushåll som behövs, från en mysig lägenhet för en kort semester till en lyxig takvåning för en semesterfirare.
Enkelt uttryckt, för bättre komfort, mer utrymme och mindre pengar. I de flesta fall är hyra en lägenhet med självhushåll mer ekonomiskt än att hyra ett hotellrum, speciellt om det finns fler än 2 personer. Lägenheter med självhushåll ger dig möjlighet att laga dina egna måltider. Du har i huvudsak en lägenhet som du kan använda som ditt eget hem. Lägenheterna är oftast rymligare än hotellrummen och har kök och gemensamma utrymmen. De flesta har tvättmöjligheter så att du kan packa lätt, inget behov av att ha så många kläder! Även om daglig städning inte tillhandahålls under din besök, om du vill kan vi erbjuda dig ytterligare tjänster som extra handdukar eller extra städning. Vänligen kontakta oss i förskott så kommer vi att se till att alla arrangemang kan göras för din speciella semester.
Ja. Vi kan ordna en privat chaufför för att träffa dig på flygplatsen med ett skylt med ditt namn. Vi kan också ordna transport till Nerja och Marbella. Vänligen maila oss på info@solaga.com för mer information och pris.
Ja. Vänligen kontakta oss så tidigt som möjligt för att försäkra dig om att parkering finns tillgänglig eftersom det är hög åtgång under högsäsong och kan gå åt snabbt. Vi har flera parkeringsmöjligheter i staden för 15 € per dag.
Ja. I de flesta fall tas hela beloppet 30 dagar före ankomst. Men om du föredrar att betala innan, kan vi erbjuda dig betalningsalternativ på begäran. Obs! Extras tjänster som barnsäng, barnstolar, parkering, extra handdukar eller städning måste betalas kontant vid ankomst och kommer inte att inkluderas i totalpriset.
Vi behöver ditt pass (eller nationellt ID-kort) av flera skäl. För att vi faktiskt ska fakturera skulle vi ta ett passnummer eller giltigt ID-kortnummer krävs. Också som ett rättsligt krav på semesteruthyrning i Andalusien måste dina passuppgifter registreras hos polisen.
Det är vanlig öva i semesteruthyrning industrin att hålla en deposition för att täcka eventuella skador på fastigheten. Depositionen hålls med kreditkort eller betalas kontant vid ankomsten, beroende på fastigheten. Om depositionen hålls med kreditkort fakturerar vi inte faktiskt inte ditt kreditkort om inte det finns någon skada på egendomen. Ditt nummer lagras på vår banks säkra webbplats som säkerhet. Om depositionen betalas kontant, kommer det betalade beloppet att återbetalas i sin helhet vid tidpunkten för utcheckning förutsatt att lägenhetsbesiktningen inte visar någon skada på lägenheten eller dess innehåll. Beloppet på depositionen varierar med varje fastighet, det är vanligtvis mellan 100 € och 300 €.
Alla lägenheter i vår portfölj rengörs grundligt av ett professionellt team före och efter varje gäst. Kostnaden för städning visas separat från boendepriset så att du kan se vilken del av din bokning som går till boendet själv och vilken del som går till städning. Vissa företag föredrar att bygga in städavgifter i den totala hyreskostnaden (som du som gäst betalar ändå!) Vi valde mer öppenhet
Följande avbokningsavgifter gäller:
  • Mer än 30 dagar före ankomstdatum: förlust av bokningsavgift
  • 29 - 8 dagar före ankomstdatum: 50% av den totala hyran
  • 7 dagar eller mindre före ankomst: 100% av den totala hyran
Avbokningar måste meddelas skriftligen till info@solaga.com. Om du har reserverat din lägenhet via en tredjepartsleverantör (t.ex. Airbnb, Booking.com, HomeAway etc), var vänlig notera att du kommer att du måste följa villkoren för den tredje partens leverantör både vad gäller betalning, ändring av bokning och avbokning.
Oavsett dina flygtider, kan vi ordna en personlig check in service. Observera att för eftermiddags incheckning är det en avgift på 25 € efter 20:00 h och efter midnatt är det 35 € (betalas kontant vid incheckning).
Du kan se våra lagar och villkor här