I 10 år har Solaga erbjudit besökare till Malaga det bästa urvalet av semesterlägenheter i staden.

Vi har vuxit och förbättrats under denna tiden och så har även vår portfölj av exceptionellt boende. Som pionjärer i Malaga-semesterbostaden, betyder vår expertis att vi kan garantera våra kunder de högsta standard av kvalificerade semesterboende tillsammans med utmärkt service.

Vårt uppdrag är att ge våra kunder hemtrevliga bekvämligheter och autentiska upplevelser. Detta uppnås genom att arbeta direkt med fastighetsägarna och varje lägenhet har valts ut för att möta våra krävande krav. Kombinera detta med vår årliga erfarenhet, lokal kunskap och professionalism och du är säker på en unik och minnesvärd semester.

För att säkerställa att våra kunder alltid har ett bra val av stil och komfort söker vi ständigt efter nya snygga semesterlägenheter att hyra.

Vi strävar efter att vinna förtroende genom både semesterfirare och ägare genom vår personliga och vänliga service. Oavsett om du njuter av en semester i en Solaga-lägenhet eller planerar ditt hem med oss, kan du vara säker på att du är i goda händer och du har hittat din plats.

Steffen Hansen

Steffen-Hansen

Alex Garcia

Alex-Garcia

Maria Teresa Galuppo

Maria-Teresa-Galuppo

José Carlos Pérez

Jose-Carlos-Perez

Nadia Nikolova

Nadia Nikolova

Olga Beliajeva

Olga Beliajeva

Consuelo Nuñez

Consuelo Nuñez

Natalia Martin

Natalia-Martin