HJÄLP

Allmänna villkor
Villkor och Allmänna Lagar  

Innan du bekräftar en bokning, rekommenderar vi dig att läsa igenom noggrant följande villkor och allmänna lagar.
Solaga Holidays S.L. är ett företag registrerat i Spanien under nummer B93035699 som är kommersiellt verksamt under namnet "Solaga", som är "företagsnamnet"

Priserna


Priserna som visas på företagets hemsida är per person, per lägenhet och per natt om inget annat anges. Alla priser är i euro om inte annat anges, priserna inkluderar alla gällande skatter. Priserna kan ändras när som helst utan att påverka befintliga reservationer, förutom eventuella ändringar av lagar eller skatter som införts av de behöriga myndigheterna. Priserna inkluderar en fullständig städning av fastigheten före och efter ankomst och avgång för varje gäst, fastighetsunderhåll, kostnaden för vatten, el, gas och internet, kundservice under kontorstid (i nödsituationer kan du kontakta oss 24 timmar om dygnet genom att ringa +34 655 958 237). Tillbehör som parkering, extra städning, barnsängar, barnstol etc finns mot extra kostnad.

Villkor för bokningsprocessen.

När du har gjort en bokning på en av våra fastigheter, får du en skriftlig bekräftelse som bekräftar datum och priser för fastigheten du bokade, betalningsvillkor samt eventuell extra service du kanske har köpt. Du kommer att få en bekräftelse som förklarar hur du kommer till fastigheten där en av våra anställdas person kommer att vänta på dig att ge dig nycklarna till fastigheten, visa dig och svara på eventuella frågor.

Betalningssätt och bokningsavgift                                             

För att göra en bokning kommer du att behöva betala en ej återbetalningsbar bokningsavgift för att boka fastigheten. Betalning av denna bokningsavgift kommer att formalisera ditt avtalsförhållande med Solaga Holidays S.L (Solaga).

Betalningsvillkor                                                         

• Bokningsavgiften motsvarar ett belopp mellan 20 och 37% av det totala bokning priset, beroende på boendet.                               


• När du en gång har betalat är denna bokningsavgift inte återbetalningsbar (se vår avbokningsregler)

• Återstående belopp kommer automatiskt att dras från det kort som används för att säkra din bokning inom 30 dagar efter ankomst. Om ditt ankomstdatum är inom 30 dagar, kommer hela beloppet av hyran att dras vid tidpunkten för bokningen. Om du behöver särskilda betalningsvillkor, vänligen kontakta oss.                                      

• Om du har reserverat din lägenhet via en tredjepartsleverantör (t.ex. Airbnb, Booking.com, HomeAway etc), var vänlig notera att du kommer att vara bunden av villkoren för den tredje partens leverantör både vad gäller betalning, ändring av bokning och annullering.      

Ändring av bokningen

Generellt kan vi inte ändra en bokning när den har bekräftats. Om du behöver ändra något i din bokning, vänligen meddela oss så snart som möjligt genom att kontakta info@solaga.com. Vi ska göra vårt bästa för att hjälpa till om det är möjligt.

Avbokningsregler

Avbokningar måste meddelas skriftligen till info@solaga.com. Följande avbokningsavgifter gäller:

Vores gæsters säkerhet och välbefindande har högre prioritet för Solaga. Da dine reiseplaner kan ändra sig på grund av COVID-19-udbrudets uforudsigelige karaktär, har vi implementera nya avbestillings- / ändringspolitiker för att ge våra gäster öget flexibilitet:

Bokningar bekræftet inom 20. april 2020
I fall of afbestilling gælder följande regler:
- Endast 30 dagar före din ankomstdatum: flik för bokningsbok
- 29 till 8 dagar före ankomst: 50% av den totala lejepris
- 7 dagar eller mindre före ankomst: 100% av den totala lejepris

Bokningar bekræftet efter 20. april 2020
I fall of afbestilling gælder följande regler:
- 15 dagar eller bara inden ankomst: gratis avbeställning. Det fulde betalte beløb återbetalas
- 14 dagar eller mindre inden ankomst: tab på 50% av den allmänna lejepris.
- Jag har en "no show": det fulde beløb för reservationer återbetalas inte

Om du inte är jag står för att avslå de ursprungliga datumen, ändras ändringar i resedatoer gratis beroende av tillgänglighet.


Om den reserverade lägenheten är tillgänglig  på grund av omständigheter som är utanför vår kontroll, förbehåller företaget sig rätten att flytta dig till ett alternativt boende med liknande egenskaper utan extra kostnad. Om vi ​​av någon anledning inte kan flytta dig eller erbjuda alternativt boende, kommer bokningen att avbokas och en fullständig återbetalning kommer att göras. Om en reservation avbokas på grund av orsaker som kan hänföras till gästen eller deras personliga omständigheter, kommer bokningsavgiften inte att återbetalas.

Om du har reserverat din lägenhet via en tredjepartsleverantör (t.ex. Airbnb, Booking.com, HomeAway etc), var vänlig notera att du måste följa villkoren för tredje partens leverantör när det gäller betalning, ändring av bokning och avbokning.

Tillträde till boendet / Incheckning

Inchecknings- och utchecknings tiderna kan variera beroende på fastigheterna, men i allmänhet är incheckningstiden klockan 15:00 den första dagen som visas på din bokningsbekräftelse, oavsett ankomsttid i Malaga.

Vi försöker vårt bästa för att minska väntetiderna. I de fall där boendet är tillgängligt före den angivna tiden, kommer vi att göra vårt bästa för att checka in dig tidigare. Skulle du uppleva en förändring av reseplaner eller ankomsttid i Malaga eller om du har någon oväntad händelse som hindrar den från att komma till boendet vid den angivna tiden, så snälla meddela det till oss så snart som möjligt för att komma överens om en ny tid.


Vi ber dig att informera oss vid ankomst till Malaga flygplats, eller 30 minuter före ankomst till lägenheten, så vi kan se till att vi är där för att välkomna dig. Om du inte kan komma i kontakt med din utvalda kontaktperson, vänligen kontakta vårt nödnummer: +34 655 958 237
Vid ankomsten måste du skriva ett hyresavtal med ägaren av boendet samt juridisk dokumentation för de lokala myndigheterna, det vill säga ett polis registreringsformulär inklusive efternamn, förnamn och passuppgifter. Denna proceduren är obligatorisk för alla gäster över 16 år, i enlighet med gällande spansk lagstiftning. Alla gäster som vägrar att följa reglerna kommer inte att få tillgång till boendet.

Observera att följande sen ankomst avgift gäller för eventuella incheckningar utanför kontorstid: 25 € för incheckning från 20:00 till 24:00 och 35 € för eventuell incheckning efter midnatt. Detta beloppet betalas kontant vid ankomst.

Vid lämnande av boendet / utcheckning

I allmänhet kommer utcheckningen och retur av nycklarna att ske före klockan 11:00 på den sista dagen som anges på din bokningsbekräftelse. Se till att alla uppsättningar nycklar som du mottagit under din ankomst återlämnas till din kontaktperson. På begäran och alltid beroende på tillgänglighet kan avgångstiden förlängas. Skulle du behöva extra tid i lägenheten på grund av en sen flygning, så gör vi vårt bästa för att tillgodose din förfrågan förutsatt att lägenheten inte kommer att upptas och / eller städas

Städning och linne

Full städning tillhandahålls före och efter avgång av nya gäster. Veckostädning ingår inte under längre vistelse, det vill säga månatliga vistelser, men extra städning kan alltid ordnas mot extra kostnad.

En fullständig slutstädning ingår i priset, men vi ber gärna våra gäster att lämna boendet i städade förhållanden, ta ut soporna och diska smutsig disk som en bra gest till våra städare och framtida gäster.

 

Observera att vi erbjuder en stor (140x70cm) och en medium (100x50cm) handduk per person. Skulle du behöva mer linne under din vistelse, kan vi ordna till en liten extra kostnad.

Speciella önskemål

Vårt mål är att tillgodose våra gäster behov. Om du behöver extra service eller speciell förfrågan, meddela det till oss. Vi kommer att göra allt i våra händer för att göra din resa så trevlig som möjligt.

Personer med rörelsehinder

En begränsad mängd av fastigheter i vår portfölj har utrustning för en enkel åtkomst och kan vara lämplig för handikappvänliga behov. Om du behöver mer information kontakta oss, så hjälper vi dig.

Antal gäster

Det maximala antalet gäster som tillåts i en lägenhet anges i beskrivningarna av varje fastighet. Av både hälsa och säkerhet och juridiska skäl är det inte tillåtet att använda boendet för ett antal gäster högre än vad som framgår av bokningsbekräftelsen. Underlåtenhet att följa denna regel kan vara skäl för uppsägning av kontraktet med företaget, förbehåller sig rätten att, om det anses lämpligt, utvisa de gäster som inte bekräftats i den ursprungliga bokningen.

Uppförande

I Solaga vill vi att våra gäster ska njuta av sin vistelse hos oss. Vi ber alla att upprätthålla ett respektfullt och medborgerligt beteende, både i boendet och med grannarna. Kom ihåg att medan du är på semester bor du i en privat egendom omgiven av lokala invånare. Om av någon anledning finns det något klagomål, anspråk eller klagomål från grannar eller av den behöriga myndigheten för uppförande av en eller flera gäster, kan du bli ombedd att lämna fastigheten och ingen återbetalning kommer att vara tillämplig. Dessutom kommer eventuella skador eller brott att dras av från insättningen.


Observera att de flesta bostadsområden i Spanien har sina egna regler som gästerna måste följa.

I allmänhet ber vi dig att inte:

Skada möblerna eller boendet
Göra ljud i lägenheten, terrassen eller gemensamma utrymmen efter 21:00
Störa grannar när du öppnar / stänger dörrar, bär resväskor etc.
Göra fest i lägenheten
Organisera eventuell olaglig aktivitet i boendet
Röka inuti boendet

Ta med husdjur till boendet


Använda kolgrillar

Vänligen notera att:

Fastighetsägaren (eller Solaga för hans räkning) förbehåller sig rätten att avhysa en gäst utan återbetalning om fastighets reglerna inte följs.

Solaga kan inte hålla sig ansvarig vid stöld eller olyckshändelse i fastigheten.

Solaga kan inte hållas ansvarigt för buller som genereras av stadsbyggnader, vägarbete, byggande av nya byggnader och andra gener som orsakas av externa faktorer

Solaga kan inte hållas ansvarig om en viss fastighet inte är lämplig för beläggning på grund av oförutsedda saker inträffar.

 

Husdjur

Observera att husdjur inte är tillåtna i någon av våra fastigheter. Om du reser med en guidad hund (t ex synskadade, polishund etc), kontakta oss vid bokningstillfället så att vi kan hitta ett lämpligt boende.

Klagomål

Om du har några klagomål under din vistelse, var snäll och kontakta oss så snart som möjligt så vi kan lösa det omedelbart. Solaga accepterar inte påståenden som gjorts efter din vistelse. Vi kommer alltid göra allt vi har för att lösa eventuella klagomål som kan uppstå på bästa möjliga sätt. Observera att en officiell andalusisk regeringens reklamationsblankett är tillgänglig på begäran.

Garanterad Deposition

En deposition är obligatorisk. Deponeringen kommer att returneras vid avgång så länge som under inspektionen inte finner någon avvikelse, brott eller fel i egendomen, möbler, apparater och andra delar. Vi förbehåller oss rätten att använda hela eller delar av insättningen för att täcka kostnaden för eventuella reparationer eller ersättningar som vi måste göra. Depositionen varierar från fastighet till fastighet men ligger i allmänhet mellan 100 € och 300 €.

Ändringar av lägenheten


I händelse av att något oförutsett händer, underhållsproblem etc. förbehåller sig företaget rätten att ändra den tilldelade egendomen mot en annan av motsvarande eller högre nivå till den som var bokad, med ditt godkännande eller fortsätt att återbetala hela kostnaden för bokningen.

Ansvar

Företaget tar inte ansvar för förlorat eller felplacerat bagagestöld, skador eller olyckor som inte är relaterade till företagets ledning. Gästen instämmer i att använda den hyrda egendomen korrekt och befriar företaget från något ansvar, gästen kan vara ansvarig för skador som orsakats avsiktligt eller på annat sätt genom felaktig användning av boendet. Bolaget förbehåller sig rätten att när som helst uppdatera någon av dessa villkor, om som krävs enligt företagets verksamhet.

Skydd av personuppgifter från Solaga

I enlighet med spansk lag 15/1999 om skydd av personuppgifter informerar vi dig om att dina uppgifter är lagrade på det som Solaga ansvarar för (nedan kallat företaget), vars syfte är att förvalta fastigheten. Det kommer också att användas, och förutsatt att kunden har noterat, att rapportera relaterade tjänster, erbjudanden och marknadsföringskampanjer. Den onlinebokning av användartjänster tillhandahåller frivilligt personuppgifter (hädanefter, personuppgifter) vars enda syfte är att komplettera bokningen.Betalningsuppgifter finns i en fil som tillhör den bank som service företaget eller den är gjort i en säker inställning, i vilket fall kommer företaget inte att känna till sådan information.

Kunderna kan utöva rätten att få tillgång till, motsätta, rätta till och radera uppgifter genom att skriva till företaget, Solaga Holidays S.L., Calle Comandante 1-4º, 29005 Malaga (Spanien). Bolaget garanterar att det har vidtagit lämpliga säkerhetsåtgärder i sina anläggningar, system och filer. Det garanterar också sekretess för personuppgifter, men avslöjar de behöriga myndigheternas personuppgifter och annan information som den har tillgång till eller är tillgänglig via sina system och krävs enligt de lagar och förordningar som är aktuella. System Användarnas online bokningsgaranti och svar, i vilket fall som helst, sanningen, noggrannheten, giltigheten och äktheten av personuppgifterna och förbinder sig att hålla dem uppdaterade.

Tillämplig lag och behörighet  


Dessa villkor och / eller allmänna villkor regleras av spansk lag. Solaga och användare för att lösa alla tvister som kan uppstå med avseende på deras giltighet, genomförande, prestation eller uppsägning helt eller delvis, lämnas in, uttryckligen avstår från sin egen jurisdiktion eller någon annan som i förekommande fall kan gälla för att jurisdiktionen för domstolarna i staden Malaga. Detta avtal utgör det fullständiga och fullständiga avtalet mellan Solaga Holidays S.L.

(dba Solaga) och användaren och ersätter alla tidigare avtal, åtaganden, representationer eller avtal, antingen skriftliga eller muntliga, som tidigare har funnits mellan dem.